ROYAL
COLLECTION
Елеганција, отменост, префинетост
👉 Бесплатна достава за нарачки над 3000 ден.

ROYAL COLLECTION

Спортскиот стил штотуку достигна ново ниво
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon
Royal Vizon

Royal Vizon

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Vizon хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Vizon хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac
Royal Lilac

Royal Lilac

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Lilac хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН за вашиот Инста фид, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Lilac хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Light Blue
Royal Light Blue
Royal Light Blue
Royal Light Blue
Royal Light Blue
Royal Light Blue
Royal Light Blue

Royal Light Blue

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Light Blue хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Light Blue хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue
Royal Navy Blue

Royal Navy Blue

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Navy Blue хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Navy Blue хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey
Royal Grey

Royal Grey

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Grey хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Grey хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Black
Royal Black
Royal Black
Royal Black
Royal Black
Royal Black
Royal Black
Royal Black

Royal Black

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Black хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Black хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Damson
Royal Damson
Royal Damson
Royal Damson
Royal Damson
Royal Damson
Royal Damson

Royal Damson

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Damson хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Damson хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Royal Petrol
Royal Petrol
Royal Petrol
Royal Petrol
Royal Petrol
Royal Petrol
Royal Petrol

Royal Petrol

Регуларна цена 1,800 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Елеганција, отменост, префинетост.

Royal Petrol хеланките се дел од најновата ROYAL колекција создадени за вистинските трендсетери, и за оние кои освојуваат на прв поглед.

Дизајн што не се опишува и удобност што МОРА да ја почувствувате.

Удобни, squat-proof и тотално ИН, овие хеланки со апсорбирачки својства и висок струк се дизајнирани за вашиот секојдневен живот во прв план. Теретана, дневна прошетка, уживање по дома, не ви треба ништо повеќе од Royal Petrol хеланките.

 • Изработени од најквалитетни материјали
 • Нежни и еластични во половината
 • Џебови на страните
 • Апсорбирачка моќ
 • Дозволуваат лесно да дише вашата кожа

Маичката ќе биде достапна наскоро.

Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка

Што кажуваат девојките за нас?

Ги добив хеланките, супер се! Квалитетот беспрекорен, услугата на ниво. Ретко ваква комуникација имам остварено со било која друга онлајн страна!❤️  

Ана

Само што ги добив хеланките и маичката и нешто попријатно немам облечено! Секоја чест! 

Марија

Стигнаа хеланките, и да бидам искрена очекував да бидат убави, ама не мислев дека ќе бидат до толку совршениииии!!! Едвај чекам да ви стигнат и белите да си ги нарачам и тие!!

Ирена

Дечки, ја примив нарачката. Производите се преубави и прекомфортни! 🥰😍 Дефинитивно повторно би нарачала, се читаме во иднина. 

Елена

Ми стигнаа хеланките, значи не можеа да бидат подобри! 🥰🥰🥰

Фала ви многу!

Мартина

Здраво, само да ве известам дека ми пристигна сетот. Значи поудобни немам носено, величината супер, струкот висок, исти како на сликата! Благодарение на вас уште повеќе се мотивирав да вежбам. 😍😂  Наскоро ќе ве контактирам за нова нарачка!

Стефанија

Да ве известам само дека ми стигна сетот и многу се изненадив. Подобро нешто немам порачано! ❣️❣️Само што ги облеков ми го оформија телото, значи прекраснотии!!! 😍😍 Ви благодарам многу и ви пишувам наскоро за нови нарачки!

Сања

Хеланките само што ми стигнаа. Ги надминаа и моите очекувања, материјалот е врв 🥰 Удобни и исти како на сликите.❣️ 

Рената

Вчера ги добив хеланките и можам да кажам дека се одлични. Нешто најдобро што сум купила до сега. Составот е идеален да ги држи убаво прилепени до телото, а истовремено да даде комоција и слобода. Ова е точно тоа што го барав од еден пар хеланки ❤️ 

Милена

Денес го добив сетот... Незаменливи сте. Преубаво стојат, тотално се вклопуваат со формата на телото, не се лизгаат. Презадоволна сум, ќе ве препорачувам.❤️ 

Даниела
@SUPERSTACY.MK
Означете не за да бидете објавени

Бидете дел од прекрасната заедница што ја градиме чекор по чекор, полна со инспиративни жени и храбри девојки коишто се подготвени на сите предизвици. 

With love, SS ❤️