Тренерки

Signature Black Sweatpants
Signature Black Sweatpants
Signature Black Sweatpants
Signature Black Sweatpants

Signature Black Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Grey Melange Sweatpants
Grey Melange Sweatpants
Grey Melange Sweatpants
Grey Melange Sweatpants

Grey Melange Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Galactic Blue Sweatpants
Galactic Blue Sweatpants
Galactic Blue Sweatpants
Galactic Blue Sweatpants
Galactic Blue Sweatpants
Galactic Blue Sweatpants

Galactic Blue Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Ecru Sweatpants
Ecru Sweatpants
Ecru Sweatpants
Ecru Sweatpants
Ecru Sweatpants
Ecru Sweatpants

Ecru Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants
Salmon Pink Sweatpants

Salmon Pink Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants
Cappuccino Boost Sweatpants

Cappuccino Boost Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка
Saxe Blue Sweatpants
Saxe Blue Sweatpants
Saxe Blue Sweatpants
Saxe Blue Sweatpants
Saxe Blue Sweatpants
Saxe Blue Sweatpants

Saxe Blue Sweatpants

Регуларна цена 1,300 ден Брза достава низ цела Македонија
/

Удобноста секогаш на прво место.

Нова линија на тренерки создадени за вистинско уживање во секој миг од вашиот ден.

Изработени од најквалитетен памук во комбинација со полиестер и ликра што не дозволува развлекување. 

Достапни во повеќе бои.

 • Висок струк
 • Не ја губат формата и бојата
 • Скриени врвки
 • Џебови за складирање
 • Меки и еластични 
Вршиме достава преку карго низ цела Македонија. Потребно е да ни оставите ваши информации како Име, Презиме, Адреса, Град и Мобилен телефон. Можете да порачате директно преку нашата онлајн продавница или преку порака на нашите социјални мрежи. За нарачка преку Facebook кликнете овде, а преку Instagram кликнете овде. Доставата чини 130 денари и ја плаќате заедно со вкупната сума од нарачката.
Кошничка