STATEMENT

За сите оние кои внимаваат и на најситниот детал, Statement хеланките се погрижија да ги исполнат сите очекувања.
  големина
  Достапност

  2463-64S

  Black-Grey Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-66S

  Grey-White Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-65S

  Navy-Petrol Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-67S

  Petrol-Blue Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-69S

  Dusty-Light Rose Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-68S

  Khaki-Mint Statement Хеланки

  Кошничка

  2463-63S

  Damson-Peach Statement Хеланки

  Кошничка