Инспирации

Сигурни сме дека веќе во главата имаш неколку подготвени спортски и стилски комбинации за твојот следен тренинг, но во случај да ти е потребна дополнителна инспирација и мотивација за да заблескаш, во продолжение се неколку одлучни комбинации од нашите македонски инфлуенсерки. Во нив ќе изгледате беспрекорно стилизирани.
 

1. @manchevas

🔍 Lilac Crop Top

🔍 Lilac Elegance Silhouette

 

🔍 Grey Splash 

🔍 Dark Grey Splash Crop Top

 

2.  @jelenaspendzarska

🔍 White Marble Stripes

🔍 White Marble Bra

🔍 Dusty Rose Splash

🔍 Dusty Rose Splash Crop Top

 

3. @jasnapilates

 

🔍 Power Seamless Leggings

🔍 Power Seamless Crop Top 

 

4.  @__elle.m__

🔍 Lilac Biker Shorts W/ Pockets

🔍 Lilac Crop Top

 

5.  @majestic.at

🔍  Basic Gray Crop Top

 

6.  @nikicaaceva

 

 

🔍 Khaki Biker Shorts W/ Pockets

🔍 Khaki Crop Top